Bekóór

Bekóór is opgericht in december 2008. We zijn een gemengd gezelschap met meer dan 60 leden. Onder de deskundige en enthousiaste leiding van Pieter-Jan van den Berg. Samen met repetitor Annique Bijsters, worden we gestimuleerd tot mooie prestaties. Ons doel op muzikaal vlak is het meerstemmig zingen van zoveel mogelijk muzikale stromingen zoals jazz, pop, spirituals, barok, modern, film, operette en musical. Ook solo’s vormen een onderdeel van ons repertoire. Kwaliteit, enthousiasme en variëteit zijn de grootste kenmerken van Bekóór.

In de afgelopen jaren hebben we als hoogtepunten ervaren het kerstconcert met Ernst Daniel Smid in De Maagd, het Kerstconcert met Rob de Nijs en een jaar later met Dana Winner, de Volkorendagen in Middelburg, het optreden in West Malle en in Parijs en Londen en niet te vergeten onze eigen Bekoorlijke jaarconcerten (co-creatie met CKB De Maagd). Op 13 november 2022 namen we afscheid van onze dirigent van het eerste uur: Pierre van Broekhoven.

Dit koor laat een diepe indruk achter; een grote groep mensen die hun passie voor zingen graag delen met het publiek.

Heeft u belangstelling, kom gerust eens kijken of meedoen met de repetitie, dat kan altijd! Meld u hiervoor even aan via info@bekoor.nl

U bent altijd van harte welkom om te komen luisteren tijdens de repetitie in Het Kerkelijk Centrum, Williamstraat 7, 4611CN Bergen op Zoom. De repetities zijn op dinsdagavond van 19.45 – 21.45 uur.

Voor meer informatie neemt u contact op via email