Over Ons

“Bekóór”

Bekoor is opgericht in december 2008. We zijn een gemengd gezelschap met meer dan 50 leden. Onder de deskundige enthousiaste leiding van Pierre van Broekhoven en samen met repetitor Annique Bijsters worden we gestimuleerd tot mooie prestaties. Ons doel op muzikaal vlak is het meerstemmig zingen van zoveel mogelijk muzikale stromingen zoals Jazz, Pop, Spirituals, Barok, Modern, Film, operette en musical. Ook solo’s vormen een onderdeel van ons pakket. Kwaliteit, enthousiasme en variëteit zijn de grootste kenmerken van Bekoor.

Hoogtepunten waren het kerstconcert met Ernst Daniel Smid in De Maagd, het Kerstconcert met Rob de Nijs en een jaar later met Dana Winner, de Volkorendagen in Middelburg, het optreden in West Malle en in Parijs en niet te vergeten onze eigen Bekoorlijke jaarconcerten (co-creatie met CKB De Maagd).

Dit koor laat een diepe indruk achter: een grote groep mensen die hun passie voor zingen graag delen met het publiek.

momenteel hanteren we een wachtlijst voor nieuwe leden. Maar heeft u belangstelling, kom gerust eens kijken of meedoen met de repetitie, dat kan altijd. Meld u dan even aan via info@bekoor.nl’.

U bent altijd van harte welkom om te komen luisteren tijdens de repetitie in Het Patronaat, Lourdesplein 1, 4615EX Bergen op Zoom. De repetities zijn op dinsdag van 19.30 – 21.30 uur.

Voor meer informatie neemt u contact op via email

Doel van Bekóór:
Gezellig met elkaar kwalitatief hoogwaardig zingen met af en toe een optreden om aan het publiek te tonen wat er bereikt is.
En daar zelf van genieten.

Woordje dirigent:
Het belangrijkste doel van ons koor, op muzikaal vlak, is volgens mij het zingen van zoveel mogelijk muzikale stromingen en toepassingen daarvan: jazz, pop, spirituals, klassiek, barok, modern, film, opera, operette en natuurlijk musical.