Muziekfeest in de Den Enghel!

Afgelopen zondagmiddag 7 mei was er door ons bevriende CQ-koor uit Bergen op Zoom een Voorjaarsconcert georganiseerd, ism Den Enghel. Er waren naast CQ-koor 3 andere koren uitgenodigd, en instrumentaal ensemble Kamer 5, wat in de pauze speelde. De dag was super, voor elke muziekliefhebber, en de deelnemende muzikanten. Het massaal opgekomen publiek (zaal was bomvol!) heeft genoten van de enthousiaste zangers en muzikanten.

Als eerste mocht Bekoor optreden. Mede door de grote opkomst en de mooie ambiance kon je merken dat we er zin in hadden. Doelstelling was om het eerste openbare optreden van Pieter-Jan, onze dirigent, een succes te maken, ik denk dat dat zeker gelukt is!

Na ons traden Voices in Harmony, een superleuk Close Harmony koor op met eigentijdse nummers, op een erg enthousiaste en met veel gevoel gedragen manier.

Het derde koor was MuzikAel, een geweldig modern koor waar de energie van af spatte! Ze zongen een keur van meerstemmige nummers, waarbij de choreografie die ze daarbij brachten het feest compleet maakte.

Daarna het organiserende koor CQ. Weer een compleet ander stijl, eigen arrangementen en aan het eind werden alle aanwezigen uitgenodigd om mee te zingen met Ramses Shaffy’s nummer Zing, vecht,huil,bid,lach etc! Weer een feestje!

Al met al een geweldig geslaagd muziekfeest, waar iedereen, publiek en deelnemende muzikanten van genoten heeft!

U kunt op onderstaande link klikken om nog even na te genieten van de uitvoering.

https://myalbum.com/album/2b4qGWfGEhgW/?invite=4ffdec95-733c-4004-9d91-1419c4354fa7