Héél Bergen Zingt, ter ere van 15 jaar bestaan Bekóór!

Héél Bergen Zingt nu al een succes!!

Op 3 maart 2024 ontving Bekóór 17 Bergse koren in de studio van ZuidWestTV. Vanaf half 10 waren de dames en heren van de werkgroep al druk met de voorbereidingen. Onze 2 floormanagers Ingrid van Oudenniel en Petrian van den Eijnden stuurden deze groep op een doortastende wijze aan. Van half 12 tot 5 uur was het een komen en gaan van alle koren. Eerst naar de garderobe, kopje koffie/thee, daarna inzingen, fungeren als publiek van het koor dat vóór je zingt, zelf optreden, weer afgaan, interview met ZuidWestTV, nog gezellig wat blijven drinken en weer naar huis. Niemand uitgezonderd was vol lof over de organisatie en de ervaring van deze dag. Iedereen heeft genoten en we kijken vol spanning uit naar de uitzendingen, die ZuidWestTV van deze opnames gaat maken. We hadden ons 3e lustrum niet mooier kunnen vieren. Uiteraard danken we onze sponsoren: de Gemeente Bergen op Zoom, Cargill, Moore DRV, Lionsclub Bergen op Zoom en Vink Makelaardij.

Het volgende fotoalbum geeft een leuke impressie van deze dag.