Genoten in Tholen!

Zaterdag 6 juli trad Bekóór op in de Katholieke Kerk in Tholen. Jaarlijks is er in Tholen een serie Zomerconcerten, op verschillende plaatsen in Tholen. Er komen dan allerlei verschillende muzikale optredens van verschillende muziekgroepen. Vanaf 25 mei tot 5 oktober zijn er dan elke zaterdag prachtige optredens! Afgelopen 6 juli was Bekóór uitgenodigd. Een mooie lokatie, met prachtige akoestiek, én onze enthousiaste dirigent Pieter-Jan van den Berg, zorgden ervoor dat de koorleden en combo-leden net zo genoten van dit concert als het publiek! Toine Jimkes op de piano zorgde er met het Muzikale combo voor dat de muzikale omlijsting perfect was. Aan de gezichten en reacties achteraf van het publiek begrepen we dat onze vertolking van verschillende muzikale stukken zoals oa: Fix you, My Song, I don’t know how to love Him, I will sing with the Spirit zeer gewaardeerd werden en in de smaak viel! Kortom, weer een topmiddag!

Kijk hier voor de foto’s