Hier de geplande optredens van BeKóór.

  • Zondag 4 juni mogen we weer acte de présence geven op het grote VÓLkoren Festival in Middelburg. Dat hele weekend staat Middelburg in het teken van koren uit heel Nederland. Leuk om mee te doen als koor, en een feest voor iedere bezoeker die van korenmuziek houd! BeKóór treedt om 12.00 uur op in de prachtige Zeeuwse Concertzaal, en om 15.00 uur in de nieuwe kerk. Kom gerust langs, het is altijd een mooi muziekfestijn!
  • Zaterdag 9 september zal BeKóór aanwezig zijn op de jaarlijkse monumentendag, en zullen we in de Markiezenhof onszelf presenteren met mooie 4stemmige samenzang.
  • Zondag 29 oktober zal BeKóór het jaarlijkse najaarsconcert uitvoeren. Dit belooft een groot spektakel te worden, met prachtige, veel nieuwe nummers. Tijden het repeteren hiervan is regelmatig ‘Oeh en ‘Ah te horen van de koorleden, omdat ze er zelf zo van genieten. En het is nog maar in de beginfase! Het is tevens het eerste grote eigen BeKóór concert onder leiding van Pieter-Jan van den Berg, onze dirigent. Naast BeKóór zal ook het Steenbergse kinderkoor van Basisschool Maria Regina optreden, We gaan er met zijn allen voorzorgen dat het een Groots Concert wordt! De lokatie is nog niet gekozen, u hoort hier later meer van!